Virgo // hayatınızın akışı her an değişebilir!



Bu satırları okuyan herkese merhaba!

Mart 2011 tarihinde başlayacak biribirlerinden ayrı, ancak aynı zamanda bir bütün oluşturacak kadar da birbirleriyle ilişkili, zamanlaması 2011-2012 yıllarına yayılacak, bir dizi sergi planlıyoruz. Sergi dizisinin adı “Virgo”.

Virgo düzenlenecek proje ya da yapıt bazlı sergi etkinliklerinin üst başlığı işlevini görecek ve onları birbirine bağlayacak.

Kendine özgü koşulları, önerilen projeler tarafından oluşacak sergiler için belirlenmiş ön koşullar aşağıdaki gibidir:

KATILIM: Kişisel ya da grup halinde bir proje gerçekleştirilebilir/sergileme yapılabilir.

MEKAN: Resmi ya da özel kişi ve kurumlara ait sanat galerileri ve sergi salonları hariç, akla gelebilecek her türlü mekan kullanılabilir. Sergi mekanları İzmir kent sınırları içinden ya da yakın çevresinden seçilmelidir.

SÜRE: Sergi 3 haftayı geçmeyecek şekilde istenen gün sayısınca izleyiciye açık tutulabilir. Serginin belirlenen günlerin haricinde -veya sadece- randevuyla gezilmesine izin verilebilir.

BÜTÇE: Sergi ve projelerin gerçekleştirilmesi için gerekecek mali destek katılımcı/lar tarafından sağlanacaktır. Halihazırda proje/sergileri destekleyecek herhangi bir destekçi kişi ve kurum yoktur. Bu konuda organizasyon tarafından herhangi bir girişimde bulunulmayacaktır.

Sözkonusu sergi dizisi için önerebileceğiniz sanatsal projeleriniz ve sergilenmesini düşündüğünüz çalışmalarınız, kısacası “parlak fikirler”iniz -ya da aklınıza takılan bazı sorular- varsa 1 Şubat 2011, salı gününe kadar “hakan.kirdar@gmail.com” adresine bir e-posta göndererek katılmak istediğinizi belirtiniz.

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İSTEYEN HERKES GRUBUMUZA KATILABİLİR!

Virgo >>>facebook

0 yorum:

Post a Comment