BERLİN’DEN İSTANBUL’A UZANAN YOLCULUK // “UNDER DEEP WATER”

Alman ressam Dieter Mammel, İtalyan yapımcı Claudio Malasomma ve Türk müzisyen Gökhan Kırdar’ın sınırları ortadan kaldıran filmi “Under Deep Water” 12 Haziran 2010’da Piramid Sanat’ta…

Ressam Dieter Mammel’in Berlin’de başlayıp, İstanbul’da son bulan, ilk filmi “Under Deep Water”, gücünü yine sanatçının resimlerinden alıyor. Resimlerinde temel oluşturan, ıslak tual, akan mürekkep, suluboya gibi akış unsurları, Doğu ve Batının suda karşılaşması olarak nitelendirilen filmin sahnelerinde de karşımıza çıkıyor. Sanatçının tüm resimlerinde olduğu gibi, filmde ısrarlı bir biçimde duygusallık taşıyor ve bizi hayal kurmaya itiyor.

Dieter Mammel’in sergisi, Sevil Binat’ın yönetimindeki, C.A.M Galeri’de halen devam ediyor. Bu da bize, sanatçının resimleri ile film sahneleri arasındaki ilişkiyi izleme fırsatı veriyor.

“2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti” kapsamında, Dieter Mammel, Türk müzisyen Gökhan Kırdar ile bir deneysel sanat filmine daha imza atacaklar.

Düzenleyen: Piramid Sanat
Tarih: 12 Haziran 2010 Cumartesi

Saat: 16:00 – 18:00

Adres: Piramid Sanat (Feridiye Cad. 23 Taksim)

Bilgi İçin: Tuba KURTULMUŞ
Telefon: 0212 297 31 15-20
Faks: 0212 297 44 11
E-mail: info@piramidsanat.com

TARİF:
Taksim Meydanında çiçekçilerin karşısındaki Kuveyt Türk Bankasının yanından girin. Talimhane yönünde içeriye doğru 70 m. yürüyün, 5 katlı mavi bina.
Araçla önüne gelmek için lütfen web sitesinden krokiye bakın.

0 yorum:

Post a Comment